Dutch English
 
share


Eiso Bergsma BV -  33 jaar ervaring in het verwerken van kunststoffen  


Het bedrijf

De werkplaats

Ons team

Het bedrijf

Eiso Bergsma heeft al meer dan 33 jaar ervaring in het verwerken van kunststoffen zoals: plexiglas, perspex, kunstglas en vele andere synthetische materialen, .  
Wij bieden oplossingen voor vele specifieke opdrachten en leveren maatwerk. Vanaf enkele stuks unieke plastic voorwerpen (kunst, design, meubilair) tot en met grote series accrylaat-producten ten behoeve van uiteenlopende industriële projecten. Ook voor het in de markt zetten van uw merk 'branden' en ter promotionele ondersteuning van uw bedrijf creëeren wij custom made displays, vitrines, in-store en out-door merk beleving in alle soorten plastics.  
Ons team heeft in het verleden bewezen dat schijnbaar onmogelijke opdrachten toch kunnen worden gerealiseerd. Op tijd en binnen budget.  
Eiso Bergsma heeft al meer dan 33 jaar ervaring in het verwerken van kunststoffen zoals: plexiglas, perspex, kunstglas en vele andere synthetische materialen. Voor een breed scala aan zakelijke klanten bieden wij oplossingen voor vele specifieke opdrachten en leveren maatwerk. Vanaf enkele stuks unieke plastic voorwerpen (kunst, design, meubilair) tot en met grote series acrylaat-producten ten behoeve van uiteenlopende industriële projecten. Ook voor het in de markt zetten van uw merk ('branden') en ter promotionele ondersteuning van uw bedrijf creëeren wij 'custom-made' displays, vitrines, in-store en out-door merk beleving in alle soorten plastics. Ons team heeft in het verleden bewezen dat schijnbaar onmogelijke opdrachten toch kunnen worden gerealiseerd. Op tijd en binnen budget.

 

Lees meer

Vanuit onze filosofie dat zakendoen een kwestie is van gunnen en dus de kwaliteit van de relatie net zo belangrijk is als het product, wordt ook aan dit traject veel aandacht en zorg besteed. De mens achter het zaken doen, begrip voor klant specifieke omstandigheden, hoge mate van flexibiliteit, snelheid in handelen tijdens de offerte fase, ontwerpfase en uitvoeringsfase, prototype regelingen, multi materiaal kennis en adviezen en projectmanagement. Al deze zaken moeten er zorg voor dragen dat onze relaties in alle opzichten tevreden zijn, intern en extern aan de voor- en achterzijde van het proces. Eiso Bergsma streeft er naar u op alle levels de beste partij te bieden.  

Na zes jaar werkzaam te zijn geweest in een plexiglas verwerkend bedrijf heeft Eiso Bergsma een eigen onderneming opgericht in kunst-stoffen die al meer dan 30 jaar succesvol allerlei markten voorziet van specialistisch maatwerk in kleine en grote series plastics en acrylaten. 

Onze moderne werkplaats staat vol met ambachtelijke medewerkers die tot het uiterste gaan om met behulp van (CNC-)machines het gewenste kunststof product in de beste kwaliteit te produceren.