Dutch English
 
share


Eiso Bergsma BV - Historie  


Historie


Meer dan 30 jaar vakmanschap.

Na zes jaar werkzaam geweest te zijn in een plexiglas verwerkend bedrijf heeft Eiso Bergsma een eigen onderneming met zijn eigen naam opgericht welk al meer dan 32 jaar succesvol allerlei markten voorziet van specialistisch maatwerk.

Na eerst drie jaar in een pand gehuisvest te zijn geweest aan de Oude Looiersstraat, daarna acht jaar aan de Anjeliersstraat en tenslotte 12 jaar aan de Kostverlorenstraat werd het tijd om uit te breiden. Door de nieuwe technieken, de toename van het gebruik van kunststoffen en de service die onze klanten heden ten dage verwachten bleek ons pand aan de Kostverlorenstraat te klein geworden voor al onze activiteiten.

Er is daarom gekozen voor een groot industrieel bedrijfspand, een nieuwe uitstraling en een nieuw elan. We zijn trots op onze fantastische locatie aan de Nieuw Zeelandweg 7 te Amsterdam (Westpoort).

In 2005 is de onderneming verkocht aan de Rere-groep waardoor de mogelijkheden binnen het bedrijf zijn vergroot. Naast het bewerken van plexiglas is het mogelijk om andere materialen op een unieke wijze te combineren tot vernieuwende eindproducten. Eiso Bergsma kan alle producten, in-store solutions en window-inrichtingen verzorgen die de aandacht op uw producten vergroot en de verkopen stimuleert. Wij verzorgen het traject vanaf idee, ontwerp, proto-typing, productie, logistiek tot realisatie.

De locatie